madelenee -I do it my way

Alla inlägg under augusti 2012

Av madelene - 26 augusti 2012 17:47

            För snart 1 år sedan så var jag här - sommar,sol och värme. Jag vill alltid ha det så!

Ser ni mitt leende, ren och skör lycka.

Att jag bor i ett sånt här land som sverige är sjukt egentligen. inte konstigt jag är som jag är, arg sur och bitter. Man kan fan inte bli annat i detta lagom- land...

Av madelene - 26 augusti 2012 04:15

Sitter och kollar på massa kläder. Det är bra! jag har köpt för denna månaden. 3 par skor, en jättefin skjorta,underkläder,smink,och ny halsduk,eller sjal eller vad det är.

Men ååh! vill köpa en jacka, eller två jackor vill jag ha.

En ny skinjacka och sen en baseball jacka.

Det är så irriterande för jag vill inte ha vilken baseball jacka som helst, jag har en speciell i mitt huvud. Och jag hittar inte en sån.

Jag vill ha två färgad, med luva och så ska den vara..... ja som en baseball jacka. Finns så många olika modeller men dom är så fula och "stiliga" på något sätt. Sån vill jag inte ha. Den ska sitta som en baseball jacka SKA sitta.

Hittade en på kill avdelning. Rätt pris och allt, jättefin var den. Tog den minsta storleken men OJ så stor den var. Blev typ klänning på mig.
Så pojkvännen tog den istället. Skitirriterande att se den på honom....


Men jag letar vidare, som sagt den måste vara i rätt prisklass oxå :P jag är inte snål, bara ekonomisk ;P (min mamma hade slagit mig om hon hört mig påstå något sånt)

Tur är det väl att jag inte hittar någon :P
Jag borde inte lägga ut pengar på mer grejer. Jag borde spara så jag kan komma utomlands INNAN vi ska till Thailand. pallar inte vänta dom månaderna på sol - jag behöver det NU!



Urban Classics - Ladies College Sweatjacket 216 hos Mylovebasket Urban Classics - Ladies 2-tone College Sweatjacket 218 hos Mylovebasket Adidas - Adidas Collegiate Jacket hos Mylovebasket Carhartt - Carhartt Robson Jacket hos Mylovebasket
Ingen av dessa duger alltså. Eller jo längs ner till vänster är väl rätt fin, men det är bara för det stora adidas märket.
och den bredvid är nästan rätt, bara helt fel färger...

Av madelene - 26 augusti 2012 01:19


haha så jävla skön reklam. Skrattar varje gång :P

Av madelene - 26 augusti 2012 00:26

På måndag går rean i gång hos members.

Uggs Austalia 50% och nelly high heels shoes 78%


 

2012 · 2013
Av madelene - 25 augusti 2012 23:19

Då var man på jobbet igen. Väldigt skönt, eftersom jag inte ville vara hemma idag. Varit irriterad sen jag vaknade klockan 14 idag, eller sen jag blev väckt klockan 14. Hur fan kan man väcka någon som ska jobba 30 timmar natt under en helg ?

Aja.

Är trött som ett as, eftersom jag inte kunde vilat något innan jag drog till jobbet-någon bestämde sig för att dessutom ha besök.

Men men det får gå ändå....lär döda någon imorgon.


Det är typ jag när någon har väckt mig. Stör för fan inte någon som sover!
kroppen vaknar när den känner sig redo -så CHILLA!



Förra natten satt jag och pratade med en gammal vän typ igenom hela natten.  Riktigt skönt att bara kräka ur sig grejer och personen som lyssnar bara lyssnar utan att döma ut en.
Saknar honom jättemycket. Det var så skönt när han bodde här. man kunde bara gå dit och bara vara... man behövde inte göra något speciellt, eller vara något speciellt, man bara var - helt chill, rätt av.

så tråkigt när han flyttade :(

kommer ihåg att jag typ alltid drog hem till honom på morgonen. Kom med mitt glada humör, satte på kaffe och städade undan till honom medans han vaknade ordentligt i sängen. Spelade Standing soldier för att han skulle ha skön känsla till att gå upp :P

Aa jag saknar det. Men han har lovat mig att komma till mig snart :)





Denna natten har jag inga arbetsuppgifter -mer än att "vakta" dåra.Så vi får se vad jag hittar på. NÅGOT måste jag göra annars somnar jag garanterat.
Tacka faaan för min dator alltså... ^^

Skulle försöka göra en header. hatar att behöva läsa mig till hur man gör, det borde vara så logiskt och enkelt så man inte ska behöva läsa sig till skiten.



Hoppas alla har en bra lördag :)

Av madelene - 24 augusti 2012 23:44

Kollade ju på "jag saknar dig" igår.
Planerade först att vänta med den tills ikväll, då jag jobbar, så jag skulle ha något annat för mig än att sitta på den förbjudna datorn (same,same but different enligt min mening)

Men det var tur att jag kolla på den igår-pojkvännen fick jag med mig dessutom. Åh herregud vad jag/vi bölade.

Så hemskt!

Asså filmen var ju rätt B, men handlingen var ju bra.

Jag är sån känslomässig jävel, så jag känner efter till andra, och kan vara riktigt ledsen för andras olyckor lr för att någon annan inte mår bra.

Jag sätter mig in i situationen och i känslan. Jag vill alla ska vara lyckliga och aldrig råka ut för något som gör dom ledsna -sån är jag,save the world :P
Så jag grät och grät och förstod inte hur någon kan överleva en sån sak. jag hade lagt mig ner och dött direkt, jag förstår inte hur människor orkar sig igenom vissa grejer.

Är Gud hos oss ? Gör så att vi orkar, ger oss den kraften man i vanliga fall inte har.

För NU kan jag säga att jag aldrig hade överlevt det som hände i filmen - men kanske får man den där lilla gnistan i sig när något olyckligt händer.

jag får ont i hela hjärtat bara av att tänka på det. Hjärtat går typ sönder...jättehemskt :(


Usch nej nu blev det för mycket negativt och sorligt. Så nu får jag hitta på något annat!

Av madelene - 24 augusti 2012 14:45

Oj vilken dålig låt man snurrat runt till. Blev helt till mig varje gång den sattes på. tror det var skåningen som gjorde det ;) att jag fastnade för den alltså.


Hbg hängde jag mycket i då. OJ som vi festade. Gaaalet! Alla har vi varit där. festandet är ju roligast när man är 18-23. Såå fett jag har haft det under den tiden iaf. Såå coool jaag vaar ;) hahaha.







haha sen har vi denna. GO 2009!!

Verkligen det bästa året!! fast det bara gick åt ett håll, neråt! Roligaste nergången jag någonsin varit med om ;P haha.usch,hemskt att säg.

MEN så kul jag hade, och vad jag lärde mig sedan då ;P



Jag och S, hahah åååh GUD vad vi flippade loss till denna, eller jag flippade - han skrattade och var glad med mig ^^.
dödade nästan en alban från falkenberg med den här låten Hahaha! Han ville aldrig vara med mig och S igen :P

Brrrruuuuudar gillar grrrrudar

Av madelene - 23 augusti 2012 17:25

Sitter och laddar ner "jag saknar dig", tydligen ska den vara bra.

lär väl gråta som ett as! och själv lär jag vara, då pojkvännen vägrar se såna filmer.

Så aa..

Men det gör ingenting, jag tycker om att vara själv.


Ska in i mitt sovrum och lägga mig och kolla på emil i lönneberga. Somnade till den igår så vill kolla färdigt den.

Fakiskt mysigt att kolla såna filmer ibland. Man får ett lugn över sig, som när man var barn. Allt var så tryggt och bra, man är glad :)

Jag iaf ^^


       

Translate Formers!

Watch Me Do Me!

 

      
  

 


    

Latest news

Sök i bloggen

Arkivet

         

Alltid uppdaterad! Instagram
Follow on Bloglovin

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards