madelenee -I do it my way

Alla inlägg under november 2012

Av madelene - 2 november 2012 08:33

Visst ser det ut att bli en rätt fin dag :) varmt ute är det iaf,om vi jämför med dom andra dagarna.
synd man ska gå och sova.....
har varit ute med min bebis,lekt med henne och gett henne mat. Hade hon fått välja hade hon nog alltid fått äta köttbullar :P helt galen i det,och jag är för snäll och ger henne hela tiden :P
hon är ju så sööööt ^^

Av madelene - 2 november 2012 03:15

Jag måste bara få ut en grej alltså. Lite halv irriterande sådär..

Jag hade en "lillasyster" för snart ett år sedan, man kan säga att hon dog.det kändes som det ändå så aa.

Hela historien är helt lång och komplicerad men hon och jag fastande för varandra då för flera flera år sedan då jag hade ett förhållande med hennes bror, första "seriösa" förhållandet, iaf för mig. Men iaf, det är skitsamma nuförtiden :P

jag tog verkligen den lilla tjejen till mig eftersom hon inte hade det så lätt. Gav henne tak över huvudet,kärlek,självförtroende, och sånt för att hennes mamma var/är alkoholierad egoist.

Iaf,  efter många många måååååånga hugg i ryggen och lögner av denna lilla tjejen och lite av hennes familj, trots att jag verkligen gjorde allt aallt aaaaaaalllt för henne, så gav jag upp efter en helt sjuk händelse egetnligen, och bad henne att aldrig mer höra av sig till mig! jag hatade henne och menade verkligen varje ord jag sa till henne just då.


Jag har kastat henne förr, eftersom hon är en lömsk liten hoe, men eftersom vi haft det bandet vi hade mellan oss så har jag alltid förlåtit henne, och gått i samma fälla åter igen, där hon fullständigt hugger ner mig helt blodig efter ett tag -blir hon utan drama för länge dödar hon till och med dom hon älskar verkar det som...


Det har alltid börjat med att hon skickat ett meddelande där hon skriver vem jag är för henne, och att hon är mycket bättre nu och tusen förlåt för allt hon någonsin gjort och att jag är den som får henne stark bla bla bla bullshit..... Alltid detta, eller att hon måste prata med mig om världens viktigaste sak.


Denna gången har jag inte gått på något sånt-för jag har verkligen slutat bry mig... jag menar allt som jag sagt! Tror det blev tredje gången gilt, nu har jag tappat allt för henne..


Hon har försökt med panik-meddelandet "jag MÅSTE prata med dig, verkligen MÅSTE Madde" och så nu idag ett meddelande där hon tackar mig för allt jag gjort för henne och förlåt för allt och att hon nu mår bra, att hon inte är den där lilla lömska horan eller ?

jag vet faktiskt inte vad hon ville ha ut av meddelandet hon skickade, eftersom jag total ignorerade förra meddelandet,visade tydligt att jag inte vill vara något för eller till henne,vill inte höra något ifrån henne.


jaha ?? hon mår bra - jag bryr mig inte, bryr mig inte alls om vem hon är,vem hon är med, hur hon mår eller någonting. jag bryr mig helt enkelt inte!

men nu borde det ju inte komma fler meddelanden, nu borde hon ju ha fått säga vad hon nu ville ha sagt eller nåt.

jag vill inte bli påmind om henne, jag vill radera bort henne helt från mitt liv. För jag offrade massor av år för att bara göra andra glada och nöjda och så fick jag absolut ingenting tillbaka.

Visst, jag var stark till att göra det då men det äter ändå upp en förr eller senare- att bara göra saker för andra.

Nu är jag viktigare än alla andra! hur stark jag än blir så har jag lovat mig själv att aldrig offra så mycket av mig själv igen -för där är inte en männsika som kan gottgöra mitt egna Jag. Förlorar jag mig själv så är där helt plötsligt ingen längre, har aldrig varit..


Det enda jag fick ut av den familjen var dyrbara lärdomar, jag har lärt mig vad jag INTE ska ha för människor runt mig :)

Ur något dåligt kommer alltid något bra säger dom ju ;)

Bara hon kan sluta höra av sig, för jag pallar inte att hon om ännu ett år ska dra upp sig själv i mitt liv igen.

hon är så lik sin mamma, så ego! vill kräkas över henne, det är typ det enda..

"nu mår JAG bra så nu är allt glömt och allt kan gå tillbaka till normlat"

-Nej ego-hora! du kommer alltid vara smutts i mina ögon, såna som du förändras inte, hur mycket saker som än förändras runt dig så kommer du alltid vara denna hemska lilla lilla människa. det har bevisats under många många år, och i generationer!


Hon läser inte denna bloggen- jag försöker aldrig provocera fram något, jag behövde bara skriva av mig om det. och jag svarade inte på hennes "fina" meddelande, så för henne så är jag lika långt bort som jag varit det senaste året.

Hoppas hon inte går över gränsen och tror hon kan komma fram till mig bara eftersom jag inte svarar henne, för då nockar jag nog henne. jag har drömmar om att hon och hennes familj utplånas från jordens yta...! Thats the hate när man väl pratar om henne/dom.

jag vill aldrig mer träffa på dessa människorna, aldrig aldrig mer. Hur kan dom INTE förstå det med tanke på allt dom gjort och sagt om mig ??? hur har man mage att gå tillbaka till någon som man inte förtjänar ?? skäms man inte ?

Så mycket skit jag har fått genomgå pga dom....



aja, jag brydde ju inte mig :P Så ska inte sitta här och göra snyft historia nu haha.

Jag hoppas inte jag behöver höra mer ifrån henne nu iaf.. inte ens snälla ord vill jag ha ifrån henne, ingenting, absolut ingenting!

Av madelene - 2 november 2012 00:38

bdvd

Jag har så många vinterjackor egentligen så jag hade inte behövt köpa fler :P

Har säkert 4 olika vinterjackor + 2st skidjackor och då 5-7 sommarjackor :D

Men jackorna passar ju aldrig till någonting man har på sig, därför man får ha många :P

Jag letar dock efter en kort vinterjacka. Den där på bilden var jättefin, helt vanlig och inget konstigt. Den är från replay. fin :)

Funderade på en dunjacka, dom är ju alltid varma väl. men var hittar man en snygg då ?

Så man inte ser ut som en michelin gubbe.

Är inne lite på bubbleroom och kollar..

Det är så tråkigt med vinterjackor oxå. Det är svårt att se bra ut i en vinterjacka, man ser ju ut som man är 10kg större eller nåt vad man än tar på sig. Tråkigt för människor som redan är stora liksom..

Ännu en fördel med sommar och sol :D ! Slippa konka på sig 100kilos kläder..

köpte ju en ny vinterjacka förra året, ser ut som ny fortfarande eftersom jag typ vägrar gå ut när det är kallt ute, jag skakar sönder!

men jag vill ändå ha en kort :P

hahah


2012 · 2013
Av madelene - 1 november 2012 23:04

Alla håller ju på att köpa sån där ögonfransserum typ xlash, så ögonfransarna ska bli längre och fylligare. Ett sånt kostar typ 500kr och visst håller säkert jätte länge och ska funka har jag hört, ögonfransarna blir längre och allt det där. Men det har ju kommit fram nu att det inte är så bra för ögonen eller vad det var.


Något som funkar precis lika bra är faktiskt vaseline :) och det kostar ju bara typ maaax 40 spänn!!

min kompis tipsade om det för flera år sedan egntligen, men jag har helt glömt bort det och varit såå nära på att slänga ut 500kr på serumet.

Tuuur jag inte gjort det och rotade fram något klokt ur skallen istället ^^


 


Smörjer som en idiot nu varje kväll :P

jag har bra ögonfransar, men jag har någon dille på att jag måste sköta om dom ändå.... så dom blir ännu bättre ;P

haha löjligt.


Min lilla älskling (eller så liten är hon inte minsann, hon kommer bli ett monster när hon blir stor!), har varit så uttråkad idag. Jag har ju bara sovit och inte orkat vara ute med henne så mycket som hon kanske hade velat-hon ville nog vi skulle leka någonstans så hon fick springa lite. 

Men hon har varit så söt och snäll ändå ^^ hon har försökt att underhålla sig själv i lägenheten istället haha. Hon är verkligen jätterolig, och hon verkar ääälska att man skattat åt henne :P

och som jag har skrattat åt henne hahah. Hon är så jävla klumpig och men ska ändå fram överallt hahaha.

Och när jag låg och sov så låg hon nere vid mina fötter hela tiden, lugnt och fint. Sen blev helt överlycklig när jag vaknade sent i eftermiddags.

När jag kom hem igår morse så blev hon så lycklig så hon välte ner mig på golvet för att kunna slicka mig i hela ansiktet och kunna lukta på hela mig ^^

jag tror det blev för mycket för henne att man lämnade henne hela tiden, först ägaren ena dagen och sen gick jag hemifrån igår kväll och var borta hela natten -så hon blev nog glad över att jag kom tillbaka eller nåt :P

Jättemysigt är det med henne iaf, jag är verkligen helt fast redan!


 
  

2011 · 2012
Av madelene - 1 november 2012 08:31

Denna låten betyder jättemycket för mig och jag kan böla till den vilken sekund som helst :P

Tror den spelades flitigt hemma hos mina föräldrar när jag var liten.

jag vill få det till sena nätter på någon efterfest och jag sitter hos mamma och allt är sådär mysigt, hennes känslor gick direkt in i mig -därför jag är så saatans lik henne fast jag inte vill :P

Nej men iaf, älskar låten, älskar Uggla!

Jag får en känsla som inte går att beskriva, den måste man själv ha upplevt.

jag älskar mina föräldrar-dom är rätt coola ändå.

Men jag önskar många gånger att jag kunde spola tillbaka tiden så vi kunde gjort saker annorlunda, mest jag då kanske...

Men man får försöka tänka framåt, och lite åt sidorna ^^ ;P men aldrig bakåt, det tar för mycket tid av nuet och förr eller senare framtiden. Aja

Lyssna och njut :)





Translate Formers!

Watch Me Do Me!

 

      
  

 


    

Latest news

Sök i bloggen

Arkivet

         

Alltid uppdaterad! Instagram
Follow on Bloglovin

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards