madelenee -I do it my way

Alla inlägg under augusti 2011

Av madelene - 23 augusti 2011 00:07

För att påminna mig själv så skriver jag här att jag MÅSTE in ch kolla skor imorgon på en sida.


           


Wiiie :)

Av madelene - 22 augusti 2011 14:48



Jag älskar verkligen det modet som är nu. Det är precis min stil. Massa färger, speciellt gult,grönt och blått! Bara YES! Love it. Och vi har precis varit i en period med neon färger som jag oxå äääälskar! Så jävla snyggt med färg! Helst rosa,grön,gul och blå- favvo.


Va är det 70-80 tal ? Eller 60 ? I vilket fall som helst så älskar jag alla årtalen, klädmässigt, jajo och levnads sättet oxå iofs :)

Men kläderna, ohh vad jag älskar det.

När jag tänker på min farmor så tänker jag bara på de stora svarta håret som dom hade satt upp och bandet runt huvudet och med snelugg. och dom fina klänningarna och alla coola stora glasögon,helst vita. Så himla fint! stilen är så Stilren men ändå busigt på något sätt - thats me! '

Det enda jag inte gillar är den där fula bruna färgen som dom ska envisas med att ha på alla kläder, skitful! bajs brun,som legat i solen någon timme, usch! bara äcklig färg. + de ser ut som man inte har några kläder på sig om man tex har ett par byxer i den färgen. Näe, den går fetbort!


Här är iaf några grejer som jag SÅÅÅÅÅÅ gärna hade köpt. men dom kostar för mycket. Den lilla väskan som inspererats av en påse (kasse,eller hur ni nu säger det) är skitcool,älskar färgen! och skärpet oxå,jättefint.

Men nooo noo nooo för det priset! Väsk-påsen vill dom ha 500kr för!!!! Vafan ?

skärpet 150spänn! Bara lägg av! 50 spänn för skärpet och 150 för väskan, maax!!

Till och med ullared har ju blivit dyrt... pengar har stigit människan över huvudet, och ändå är pengar det enda som oroar oss, aa förutom naturen dåra.

Hur svårt ska det vara att få det gå runt utan att lura,stöta ut männisor ? (heelt annat ämne, så slutar nu)





 
 

 

Av madelene - 22 augusti 2011 14:11

Wiie mina kläder kom idag :) Roligt det är med kläder :D Man blir såå glad XD

Så direkt när jag får dom så går jag in på Hm´s sida igen och kollar igenom rean igen :) Vafan, jag shoppar skiitbilligt. fick massa kläder nu och betalar typ 1000spänn!! precis så som det ska vara. jag diggar 90 talets priser, då en tröja inte kostade mer än 150spänn. Nu får man ju ge 3-400för en fucking tröja! Helt sjukt! Men landet måste bli rikt säger dom, så attteeee....  


Sitter och lyssnar på minradio.se. Älskade den sidan innan, men nu suger den helt mycket. massa skit bara! Aja.

Nää nu ska jag fortsätta beställa kläder :) Eller kolla iaf...


  Stora lillebror, lilla lillebror, jag och min mamma   

Vill tillbaka till Thaialand!!!!!!!

Av madelene - 21 augusti 2011 16:12

Jag är lite tråkig som uppdaterar massa massa en och samma dag. Sen är jag borta i flera dagar/veckor. men aa så är det. Förr kunde jag sitta i flera timmar och bara skriva om massa skit,fattar inte var allt det kom ifrån. Störigt som fan att jag raderade båda bloggarna, som jag hade skrivit i under 3-4år. Började blogga när jag var 17 tror jag. Skitsynd jag RADERDA dom, kunde satt lösenord på dom bara. Men samtidigt så var där massa skit som jag behövde släppa och lägga bakom mig helt. Och det gjorde jag oxå, mycket lättare. Grejer är helt utsuddade och lämnat bakom mig. Inge av det påverkar mig mer och det är skönt :)





Har blivit en sucker för denna låten. Jag diggar allvarligt talat den, den har fastnat och jag stör inte mig på det :P Haha. Sommarplåga- nejfan! Skitsoft ju ;D

Av madelene - 21 augusti 2011 15:49

Har gjort lite av det ena och lite av det andra. Vardagen har flötit på trots att jag inte har ett fast schema längre.

Men det ska lösa sig! Folk har lurat mig!  Och det gillar jag verkligen inte! Rätt ska vara rätt, annars blir det ju hemskt hemstk fel - och fel är aldrig bra, right ?

Sånt där är viktigt för mig iaf, man ska göra rätt! Visst sen gör alla misstag, men då får man rätta till dom, eller iaf stå för dom och inse sitt misstag+ undvika att det händer igen. rätt ska vara rätt!!

Jag vill ha ett fast jobb! jag har rätT till det! Har haft länge länge länge!


Det har varit karneval i helgen i vår lilla by. Och stora Charlotte P...jaa P-någonting.pharelli ?? aa ni vet :) Hon var här och sjöng. Kul ändå, även om jag inte är ett fan. Hon är grym! :) Rätt snygg oxå, faktiskt, hon gör sig snygg... om man kan säga så ?? Inga missförstånd, det är inte snyggt att vara så smal och botoxad- men hon är snygg för själva hon som person gör sig snygg.. Get me ?

Såå vi hade en bra dag/kväll igår i folkets park. Skitnice sommar väder :)

Senare på kvällen drog jag till vittsjö och festade där. Det var trevligt, inga folk jag brukade hänga med och jag kände bitch blickarna i nacken. Buuuut who gives a shit! Hating me wont make you pretty, sweethaert ^^

Såå jag hade trevligt :) Några av min pojkväns barndoms vänner var där och dom var skittrevliga och roliga. haha.

-Krabbfisk ? tittar du på barnprogram? Jahaa,krabbfiske. Det är ju något helt annat.

Haha skön kille, lugn och trevlig :)


Trots det fina vädret ute så sitter jag inne. Jag känner inte för något idag, mer än kanske internet shoppa :P ;) Fun like hell! Såååatte, vi får la se. Har en hel del schysta filmer oxå som jag kan kolla på.


Ska nog ta hand lite om mig själv, med inpackning,fixa naglarna,ansiktsmask och allt annat sånt girlystuff :) hade varit skönt :) Står i duschen i timmar,mmmmmh.


Aja vi får la se. Dagen/kvällen är min :)

Av madelene - 15 augusti 2011 23:42

Har inte gjort så mycket idag. Varit jäääättetrött. Hade ont i magen hela natten så sov typ bara 4 timmar eller nåt. S.T.I.C.K spiral jävel, stick!

Aja, får prata med en barnmorska imorgon eller något.

Har så mycket som jag borde ta tag i men som jag inte rikigt orkar. Jag orkar inte bli besviken just nu, jag orkar inte höra något negativt - jag vill helt bara folk låter mig vara. kan det inte komma till mig ? -nääe


Var med min bror och gjorde syntest till hans lämp. Svär på att han kommer ta körkort före mig. jag är liksom inte intresserad, not at all! Jag ska flytta till stor stad, så jag behöver inget körkort. Sen har jag och min pojkvän kommit över en deal om att han ska ta körtkort så att JAG kan komma ut på vägarna ;) (han kör alltså, jag åker)

Försvinner han sen ur mitt liv, ja då får vi ju se vart i livet jag står då. Kanske är jag skitredo för ett körkort då ^^

Idag, nu- så bryr jag inte mig om ett körkort. Plugga är inte min grej, prov är inte min grej! Kryper i kroppen bara av att tänka på det! whää!


imorgon hoppas jag på en mer händelserik dag. Längtar tills jag får pengar!

Då drar vi till Dk och underbara köpenhamn och har det bra under en dag :) Längtar!


Fick ju mina skattepengar förra veckan. Hade ingen aning om det så fick en chock när jag kolla kontot i söndags. Nice att bli överraskad med pengar. Men det mesta sprades på ett konto, för att spenderas om någon månad :D wiiie!


Snart bedtime.

Av madelene - 15 augusti 2011 01:16

Suttit och kollat in lite grejer, men mitt internet är så segt ( som jag nämn innan) så jag blir helt tokig! Tele2 suger, deras mobilnät är rikigt riktigt kasst!

Får se till att bli lite halv rik så jag kan skaffa mig ett ordentligt bredband istället :)

Denna och nästa månad blir ju inget att klaga på om vi säger så. Tänk om varje månad hade varit så :)

Då hade vi kunnat leva i ren lyx. (eftersom vi är unga och bara lever för dagen för tillfället. när jag blir äldre oroar jag mig för framtiden ;) )

Men jag får iaf vänta med att beställa tills imorgon istället,och kanske har jag ändrat mig då och grejerna+kläderna inte känns alls viktiga längre. Antagligen är dom bortglömda :P

Så segt mobil internet kanke inte är så dåligt ändå ;) :P




imorgon ska jag in till stan med min lillebror. Hjälpa honom med lite grejer, sen ska jag nog bara hem. Eller ja, jag kanske åker och hälsar på lillasyster. Eftersom jag dissat henne hela helgen då jag inte pallat åka in till Hässleholm och festivalen...sooooorry ^^


annars idag så har jag bara tagit det lugnt. Varit hemma hos mamma, ätit pizza  (som jag längtat efter i mååånader) och sen kollat film.

I helgen har jag varit på 50års fest hos en jobbar kompis, vilket var skitkul! Sen var det då meningen jag skulle vidare på 18års firande, men jag dog hemma i soffan istället. Tråkig jag är, men så blev det.

Haft en mysig helg :) Med bra väder och så. Kan väl vara rätt synd att man inte drog in till festivalen iaf en liten stund. Men äsch, den kommer tillbaka nästa år - med samma skit :)


Fy vad det regnar ute. Då kommer jag somna gott, det är så mysigt att ligga och lyssna på :) Såvida man inte ligger i en husvagn! då förvandlas plötsligt regnet till oljug som skrämmer skiten ur mig! (true story).


aja nu ska jag sluta med mitt skitsnack. Vi hörs :D


 

Nyvaken och mongo!

Translate Formers!

Watch Me Do Me!

 

      
  

 


    

Latest news

Sök i bloggen

Arkivet

         

Alltid uppdaterad! Instagram
Follow on Bloglovin

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards