madelenee -I do it my way

Alla inlägg under november 2011

Av madelene - 2 november 2011 18:31

shuu läääns ;)


Har passat mina små kusiner idag :) Så söta så söta ^^

Lilla Linus är 2 tror jag och Julia är 5,tror jag :P Skitöta iaf. Trotsiga och busiga som få! men jag gillar det ;) Skitkul och höra hur speciellt Julia försöker få sin vilja fram genom att på ett "smart" sätt lura i mig något. Hahah,skit gulligt. Eller när hon börjar prata girl talk med mig som om hon var en tjej på 12 år,hahaha. "kan man lita på dig Madde?" hahaha. javisst,hur hemligt det nu kan vara som kommer från en 5åring. Hon är mest söt. men visst kan hon lita på mig,såklart! ^^


och Linus som har fattat grejen med humor, för att va så liten. Han underhöll fan mig bättre än vissa komiker, och dom har ändå lärt sig prata. Linus han latjar runder med massa grejer,får grejer att försvinna och sen dyka upp igen :P hahaha. och sånt charmtroll. man vill bara äta upp honom.

Älskar när han stoppar händerna i fickorna,och går som om han ägde hela världen och hälsar på folk. "Hej!" säger han självsäkert och nickar uppåt med huvudet. Haahaha, 2 bast! Så gullig!


Det var både mysigt och roligt att passa dom i 4 timmar. Vi pysslade,spelade spel,kollade på svamp bob (skitflummigt den där svampen ju hahaha!),dansade,hittade på sånger och busade runt med en blåsande blå elefant och håvar i högsta hugg :P

Dom var nog lika nöjda som jag när det väl var dax för mig att gå hem.


Just det, lovade Julia att sluta röka när hon fyller 9. Hon tyckte inte det var bra för mig att röka och satt och berättade för mig hur farligt det var ^^ Så vi skakade hand på att jag ska ha slutat när hon fyller 9 :)

Känns bra, har 4 år på mig. och jag hade ju redan bestämt sen tidigare att jag ska sluta röka innan jag är 30 - det sa jag när jag märkte att jag blivit beroende.

jag tycker om att röka, tyvärr. Jag tycker det är en bra vän, än sålänge. Alla mina värden i kroppen är bra,trots att jag är rökare. Men efter jag är 30 så vill jag ha ett helt annat liv, och ciggaretter hör inte dit!


Ska snart hoppa in i duschen,sen blir det chilla hela kvällen. Eftersom det är jobb imorgogn bitti :)






Lilla smurf, det gör ont att älska dig - men jag älskar dig oavsett vad   



Av madelene - 1 november 2011 08:03

Vaknade klockan 6 imorse. Fattar icke detta, dick ju och la mig sent inatt.

Aja.

Drog hem till mamma efter att ha legat och spelat lite på luuureN, nördigt!


Annars händer inte mycket idag. lägger väl ut lite musik och grejer här så att ni underhålls :)


Min lillebror är förresten iväg och sitter hårmodell till en nära vän i familjen. Hon ska permenenta honom ;D kommer bli fett på min lillebror!


Sätter mig och dricker mitt kaffe och fortsätter få något viktigt uträttat på den här datorn :P


En styck lillebror  


Translate Formers!

Watch Me Do Me!

 

      
  

 


    

Latest news

Sök i bloggen

Arkivet

         

Alltid uppdaterad! Instagram
Follow on Bloglovin

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards