madelenee -I do it my way

Alla inlägg under mars 2013

Av madelene - 19 mars 2013 21:09

Förlåt för jag inte uppdaterar, skönt ni inte ger upp på mig :)


Passade ju hus förra veckan, mysigt var det  :) Skönt att få vara för sig själv lite. Bara tänka på mig.

Älskar morgonen när jag är ensam. Tystnaden utomhus, och allt man kan pyssla med på morgonen för att starta dagen, radio på hög volym. Love it all :)


Ägaren var även nöjd när hon kom hem :) Skönt det.

jag och min noja alltså. Kollade säkert igenom allt 30 gånger innan jag lämnade huset varje gång. fantiserat ihop dom värsta tänkbara sätten att huset inte skulle stå kvar när jag gick därifrån. Typ glömt ett ljus eller nåt så att hela kåken hade brunnit upp. Eller att jag glömt låsa när jag gick och att allt varit borta när jag kom tillbax. Fyfan vad hemskt det hade varit!

jag har verkligen nojat över allt. kontrollbehov som leker med mig :P jag vet om det och kan skratta åt det. Det är ju så dumt att allt skulle falla i kras eller bli fel bara för att jag inte befinner mig på stället. haha,korkat :P


I lördags gjorde även en vän heeela min dag!    Bara att hon hörde av sig gjorde mig så glad!

Känns inte som att jag förtjänar henne, men hon förstår mig precis och tycker inte jag är något konstigt alls. Vi har inte pratat på typ 2 år eller nåt, och hon hör bara av sig sådär som om vi snackat igår.

Jag älskar henne för det! Så underbar. utan att behöva säga ett ord så förstår hon precis och behandlar mig som ingenting har hänt..

Tjejen som på riktigt får mig att kissa på mig av skratt! från 0-pack till 6-pack på en helg LÄTT! ;) magen alltså... :P haha oh my..



imorgon är det jobb som gäller igen. Varit ledig två dagar, även om det inte känns så eftersom jag har tusen grejer att göra. Känner mig mest stressad och irriterad... 

Men det går väl över... Måste bara se till att tänka framåt :)



Bilder från veckan.


 

   


Av madelene - 15 mars 2013 11:12

Förra helgen... Mådde inte alls bra efter,eller under, festligheterna. Alkohol och jag passar inte ihop.


Denna helgen spenderas på jobb.


 






Av madelene - 13 mars 2013 16:32

Halva veckan har gått, snabbt som tusan.

Igår var jag och mamma på en föreläsning. roligt att göra grejer bara hon och jag, det är andra grejen vi gör nu på kort tid. Var ju och kollade på bio förra helgen.

Innan föreläsningen var vi och åt på restaurang,supermysigt. Båda var helt trötta och hungriga efter jobbet, tog en varsin öl till maten för att lyxa till det lite. Det var verkligen supermysigt! :) Min mamma är verkligen det bästa. jag älskar vår relation. jag kan prata med henne om allt -utan att behöva säga allt. hon är liksom inte som min bästa vän som jag berättar allt för men jag berättar så nära inpå det går. Och hon accepterar att hon inte vet detaljer eller hela historien ,för hon vill inte vara en bästa vän till mig heller.

 Men vi har en öppen relation helt enkelt..Jag har förtroendet att berätta det mesta för min mamma.


Föreställningen, eller föreläsningen -jag vet inte, lite av både och. Den var jättebra! Erik Ståhl och hans vänner. Erik berättade om sin sjukdom. Sök på hans namn så får ni reda på vad det handlar om.

Jag gillade att han var så jordnära.. Riktigt skön och rolig, med bra poänger. Gillade honom. Så stark människa!

Han kompisar som han hade med sig var oxå sköna. Charmiga liksom :) Och vilka sångröster! Grät bara av att höra dom.

Sååattee, det var jättebra dag igår. Trots att det var mycket hela dagen. Men det är bra, jag behöver öva på att vara här och nu. och det var jag tvungen att vara igår, här och nu.


En ledig dag kvar, sen är det jobb igen. Sova i hålan bredvid pga hus-passning. Kommer sakna min voffsing :(


Nästa vecka blir lika hektiskt, men jag gillar det än så länge. Det får tiden att gå fortare. Håller bara tummarna att jag orkar...


  
 

   

Av madelene - 10 mars 2013 23:10

   

Av madelene - 9 mars 2013 13:44

ikväll är det paaarty. jag ska ut för första gången på eeeevigheter! jag ser fram emot det som fan. Riktigt kul ska det bli :) I love too daance! :D

Ska fira Blommans födelsedag som var i torsdags.


Igår jobbade jag halva dagen och sen var jag hos min arbetskamrat och fikade. Supermysigt :)


Tråkigt att det blivit så kallt nu igen. Trodde våren skulle komma ju, men nu är det vinter kallt igen trots att solen är framme.

Tog bara på mig min skinnjacka och stor halsduk imorse när jag skulle ut med Heidi, och jag frös som fan! Vädret såg skit nice ut men ack naaj.


2009 eller nåt mars månad 

Av madelene - 6 mars 2013 13:53

Haallo våren! det är typ 10 grader varmt ute, fåglarna kvittrar, livet leker.. haha, nej men det är underbart. jag älskar det. Blir på så bra humör!


Sov länge idag,riktigt skönt.

Hade en så bra dag igår! Sånt vill jag göra tusen gånger till. Att tjäna extra pengar på det sättet hade varit underbart! Så kul :)


Idag ska jag till en arbetskamrat, ska passa hennes hus några dagar :) Så vi ska planera lite och sådär. Snacka lite.



Saknar S lite idag. Tänkte på honom när jag såg vädret. Så chill det hade varit att hänga med honom idag. Såna här dagar är helt perfekta. Älskar hur han får mig att må.

Tänkte tillbaka på när vi var i Amsterdam, för typ 4 år sedan nu. Helt sjukt hur tiden går. Känns som det bara var ett år sen eller nåt.

Så kul vi hade, så flummigt och mysigt på samma gång. Hhaha oh gud :P


        
  



Translate Formers!

Watch Me Do Me!

 

      
  

 


    

Latest news

Sök i bloggen

Arkivet

         

Alltid uppdaterad! Instagram
Follow on Bloglovin

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards