madelenee -I do it my way

Alla inlägg under januari 2013

Av madelene - 28 januari 2013 09:24

När vi åkte till Thailand mellanlandade vi i Dubai. Väldigt fint och sådär men jag har nog aldrig känt så mycket hat mot ett land innan. Så idiotiskt med regler,kontroller hit och dit! Dom har gjort det så flashigt så man knappt kan gå fritt överhuvudtaget. Allt ska kontrolleras..

Fasar över att mellanlanda där på hemvägen oxå. Jag har ju så svårt att kontrollera mig när idiot grejer inträffar på mig. Håll era idiot regler för er själva! :P
Jag borde fan vara gud! ;)


men ja,fint var där. Vattenspelen var något av det häftigaste jag upplevt. Väldigt vackert ^^

Av madelene - 28 januari 2013 07:27

Av madelene - 28 januari 2013 07:06

Jag har sovit länge idag,gick inte upp förrän halv tolv kanske. Har precis varit och köpt frukost på 7/11.

vi har fortfarande översvämning på vår gata. Tycker så synd om dom,för igår var nästan allt vatten borta,men så har det regnat inatt igen och dom har fått börja om från början igen med att få bort allt vatten.
Ingen av hotell gästerna vågar gå i vattnet och har istället gjort en gång igenom köket. Thailändarna själva går i vattnet och jag skäms faktiskt att ta vägen genom köket,det är ju bara VATTEN, från himlen, och kan dom så kan väl jag?
Skitlöjligt kan jag tycka :P

idag vet jag inte vad som händer. Kanske ska gå och få massage lr nåt. Imorgon har dom lovat SOL :D ska bränna fläsk som aldrig förr! Olja ska på och jag ska svettas ut 5kg! ;P


Hoppas alla får en bra dag. Hörde att iaf i Skåne har det varit plus grader inatt :) good for you!

Av madelene - 26 januari 2013 18:49

Dagens bilder

Av madelene - 26 januari 2013 13:48

Har precis varit ute och gått en lång runda med lillebrors flickvän. Alla andra var trötta så vi gick själva för att kolla in ön lite.
om jag inte nämt det så är vi på koh samet just nu,ön där det aldrig regnar tydligen-bara nu när vi är här :P så typiskt,det har varit skitväder hela dagen..
men men,kunde ju varit värre-typ 18minus,lr minus grader överhuvudtaget. Så inte ska jag klaga egentligen.

Vi har ju varit på olika ställen under tiden vi har varit här. Först var vi i bam phe, sen koh Chang, och jag och dinny var i Bangkok två dagar och sen pattaya. Efter vi har varit här ska vi till Bangkok 3dagar. Vet inte vad jag har tyckt varit bäst. Tyckte det var bättre sist då vi var vid phuket och massa öar där omkring. Men Thailand i sig är ju jättebra oavsett just för sol och bad och allt annat man gör på semestrar.
hade lätt kunnat tänka mig att köpa lägenhet någonstans i Thailand. Hyra ut när man inte är där och sen bo typ gratis när man väl har semester. SkitNice hade det varit!

Ska försöka lägga ut lite bilder nu,allt bara fittade sig innan. Piss appar!

Av madelene - 26 januari 2013 07:59

Nä,blogg.se funkar inte från mobilen. Jag har hållt på i evigheter att få igång det. Är det bra på ena hållet ska det självklart strula från andra...
Så iam back :)

mycket har hänt här under vår semester. Vi har haft det väldigt bra och fått uppleva mycket av mycket :)

Alla här nu lämnat oss och det är bara familjen kvar :)
mycket roligare och mysigare tycker jag :P
vi har en vecka kvar bara,varit här en hel månad nu snart.

jag älskar verkligen Thailand även om det har blivit mycket sämre sedan sist vi var här 2010,lr iofs vi är på andra sidan av Thailand sist,men jag tycker det blivit kallare. Minns inte att jag frös någon gång sist vi var här,nu fryser jag titt som tätt på kvällar och mornar.
Men jag kanske inte ska jämföra sådär eftersom vi är i en helt annan del av Thailand denna gången.Här är dom dock mycket otrevligare och lurar en som fan!
igår när vi skulle ta båten över till koh samet var det en fet kärring som försökte lura på oss biljetter för 6000 baht,allt såg ut som om det var där biljettkassan var.. Men gick man runt hörnan och hundra meter fram så sålde dom samma biljett för 50baht... det värsta var inte att dom försökte lura oss,för vi visste redan att biljetten bara skulle korta 50,nej det värsta var att dom blev sura och väldigt rasistiska bara för att vi visste bättre. Hon skrek och betedde sig som om hon var helt galen när hon insåg att vi hittat rätt biljettkassa.

Men oj vad dom måste lura folk där,folk som inte har en aning. Den båten vi åkte med var bara Thailändare på,så turister betalade antagligen tillslut priset dom begärde bara för att komma över.

inatt har det regnat och åskat, så det har blivit översvämning på gatorna här..regnar fortfarande men dom har lovat sol senare idag :)
ligger och kollar på Thai boxning i väntan på att solen ska komma tillbaka. Kanske ska ner och bada i dom höga vågorna om en stund,tråkigt att bara ligga inne. Och det är ju varmt ute trots regnet :)

Här kommer lite bilder från allt möjligt :)
hoppas alla har det bra trots kylan hemma i Sweeeden

Av madelene - 16 januari 2013 10:44

Madelenees.blogg.se mina vänner :)

Snart slut på bloggandet tror jag :P

Men eftersom blogg.se var där jag började för 7år sedan typ så bestämde jag mig för att avsluta det där oxå. Bloggplatsen är inte så bra faktiskt, man är väldigt begränsad.


Enjoy! :)


 

Vid vår pool, solnedgång


 

Translate Formers!

Watch Me Do Me!

 

      
  

 


    

Latest news

Sök i bloggen

Arkivet

         

Alltid uppdaterad! Instagram
Follow on Bloglovin

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards