madelenee -I do it my way

Alla inlägg under juli 2011

Av madelene - 16 juli 2011 18:52

Har kvalitetstid med mig själv- är uttråkad som fan! Pojkvännen är i Dk och skejtar med sina homies. Jag vill oxå ha en hobby :/

Jobbade inatt och sov till 14.30, ställde klockan på 13.30 men har sovit bort det alarmet helt, kanske stängt av det - dont know.

Älskling ringde och väckte mig :) mysigt. fixade mig sedan lite snabbt och drog till mormor. Dom har renoverat i huset och fått det så jävla nice. Huset går till mig senare va ??? ^^

Riktigt nice har dom fått det, riktigt mysigt vardagsrum med högt i tak, dörr ut till poolen, och massas annat som jag har svårt att formulera,då jag har svårt att förklara (blir bara snurrigt). Trust me bara att det var riktigt mysigt :) Älskar det, mysigt att sitta där på kvällen, ooh :)

Spenderade nästan 3 timmar med mormor, mysigt :)

Drog sen hem och har varit hemma sen dess. Städat undan lite och nu är jag skrituttråkad! Vafan.

Tänkte gå en runda, man får ta vara på vädret eftersom det ska regna dom närmaste dagarna.....


Imorgon hoppas jag på att få träffa Alexandra. Hon är tillbaka från semester och påster sig vara brun.... vilket jag har svårt att tro... hahahaha. bruden klarar inte av att sola och har aldrig gett sin hud några längre solvistelser. Hon hatar det! Så aa, vi får väl se ;)

Har saknat henne. Need some girl talk!


Nää, jag får väl diska och damsuga. Sen bege mig ut så jag inte dör av ångest imorgon när det regnar.


Bye!

Av madelene - 15 juli 2011 04:21

Aa, jag kan inte sova. Vilket egentligen inte gör så mycket eftersom jag ändå skulle vända på dygnet -ska jobba natt imorgon/idag.

Men det är jobbigt att inte kunna sova, jag har för mycket i tankarna. Tankar som inte brode vara där, tankar JAG inte vill ha där egentligen. Om människor jag bara vill kasta, inte bry mig om alls.

Men Gud gav mig ett finger med i alla spelen, så jag har medkänsla för alla motherfuckers -.-

Hatar det, för jag bryr mig verkligen inte.To bad for those peolple, sad people liksom.


Längtar tills jag flyttar härifrån. Hade kunnat skriva om jättemycket om det i varje inlägg. för jag längtar verkligen till den dagen, då allt vänder.

Grejen är att jag inte bara hatar stället jag bor på, utan även dom flesta människorna. jag funkar inte alls ihop med det här folket, jag gillar knappt någon av dom, förvedna jävla nollor!

Så säger man säkert vart man än kommer, säger folk till mig. Men nej, kolla djupare så ska ni få se att människorna just härifrån inte är som alla andra -fråga VILKEN utomstånede du vill. Människorna härifrån är konstiga!



T: Madde,söta lilla madde.... bli aldrig som någon av dom- lova mig det!

J: Ja jag lovar.....


Tiderna var bättre förr, det var lättare då.


Aja, internetshoppar lite dårra :)

Senare idag ska jag hälsa på min kära mormor som fyllde år igår tillsammans med kronprinsessan :)



  Yes you do!



Av madelene - 14 juli 2011 13:28

Jobba idag oxå då.

Har ju ett 100% vik nu över sommaren. Vilket är skitskönt!


Jag blir så sur när jag hör att någon annan dum jävel har fått fast jobb. Vissa av dom förtjänar inte det, inte innan mig! jag har fan kämpat i år, haft allt emot mig! Jag borde ha det lätt att få jobb idag, jag har ställt upp och offrat mig i 6år! Människor som är yngre än mig har jobb! Det stör mig, för soms agt vissa förtjänar inte det. Vissa har bara glidit fram och slickat folk i rumpan för att komma dit dom är. jävla nollor! Hatar sånt!

Men men, jag får väl min rätt någon dag. Enligt Gud får alla vad dom förtjänar tillslut, så vi får väl se. jag väntar på min tur.

Förhoppningsvis kommer den efter sommaren. Jag ska sträva efter min rätt då :)


Tänker ofta på en vän, som jag har tappat kontakten med. Först var det mitt fel att vänskapen försvann. Men när jag väl försökte återuppliva den, lite på hennes begäran, så skiter hon i det.

Okej i get it, jag var taskig och elak mot dig så nu måste du göra lika dant för att känna dig bättre ? jag hoppas inte det är så... :S

men det verkar som att det är min uppgift att hålla kontakten, och att jag ska vara där när hon vill det.

Har visat henne omtanke som fan, och försökt vara en del i mycket- men det verkar som att det bara är jag som ska höra av mig, + att jag bara ska vara där när hon vill det.

Jag hörde av mig och frågade om jag fick hälsa på henne. men då kom hon med någon faktiskt dum bortförklaring, som jag faktiskt accepterade för jag vet hur hon är som person. Men efter bara några dagar hörde hon av sig och behövde mig, så då tyckte hon att jag skulle komma och det som gällde för någon dag sedan var inte alls aktuelt längre, för då hade hon tråkigt.

Jag hade planerat annat eftersom hon sa som hon sa tidigare, så jag sa jag inte kunde. Sen dess har jag inte hört ifrån henne....... Bara what ? Vad fan.... Vad hände ?

Jag är inte den personen som duger ibland! Såna vänner behöver jag inte.


Nä nu ska jag fixa mig, sen drar jag och jobbar :)


 

Av madelene - 12 juli 2011 19:08

Har varit inne i Hässleholm idag, fast jag inte orkade. Men jag åkte med in och kollade på när baby och lillebror skatade. Rätt kul, skönt att sitta i solen iaf :)

Fick vara spring-flicka och handla dricka hela tiden - varför vi nu inte handlade masas dricka driekt ? Efterklok ;)


 



Av madelene - 11 juli 2011 21:57

... and here it is :)

Nu har jag bara mobbningen kvar som jag LOVADE att fortsätta på. Sorry ^^


    Mitt internet är seriöst alldeles för segt för det här. jag hinner loggas ut innan bilderna laddats upp. Fuck off tele2 säger jag bara!


Dålig kvalite på bilderna oxå, har bättre - min mobilkamera är bättre! ;)

Av madelene - 11 juli 2011 00:21

 

Klicka på bilden och bli medlem du oxå.

Jag har varit medlem på en sida ett tag,verkligenskitbra. Speciellt till ett shoppingfreak like me ;) Jag tjänar pengar på allt jag gör. Plus i kassan samarbetar med massa företag som gör att du får pengar tillbaka om du handlar eller blir medlem på deras sidor. Man får alltså tillbaka pengar när man handlar på internet. Skitbra!

Gå in och läs mer :)

Av madelene - 11 juli 2011 00:07

Skrev ett skev ett inlägg, rätt ointressant,men ett inlägg iaf. men allt försvann. när mitt cp intrnet fuckade. Så allt försvann, inget sprades i utkast. Schyst.

Aja.

Ska sova nu.

Blir bild bomb såsmåning om. Ska bara lägga över bilderna på datorn. Uppdatera bloggen från mobilen är too newfashen för mig. Det är som att min mormor ska försöka öppna wordpad i datorn. Heelt omöjligt! ligger det inte påskrivbordet så finns det inte. funkar inte och ställer antalgigen till en hel del på datorn om man klickar in för på mycket saker.


Vi hörs. Tråkigt att det andra inlägget försvann. Fast det var meningslöst vetande om olika saker så är det rätt roligt att ha. Se hur jag formulerar mig och yttrar mig.


jag saknar något som jag inte längre vet vad är. Det finns bara tom saknad...

Av madelene - 10 juli 2011 17:51

Ye, då var man nere på 62kg igen :) Såg ni hur fort det gick, jag menar jag kommenterade det för någon dag sedan bara och kg är redan borta :) Jag har bara rört på mig mer. Käkade mina chips och dipp igår, som jag oftast gör. Sååååattee, aa får kanske börja tänka mig för då. jojo"bantning" är ju inte sundt direkt.

Lovar inget, får helt enkelt se. Det är ju sommar, allt är så jävla gott :D Maaaaaat....och röra på sig när det behövs ?


Har lyckats städa halva lägenhten, vilket är jätteskönt. köket och toan är kliniskt rent nu! Info..

Väntar på att babe ska komma hem. Jag är skituttråkad. Inte för att jag vet vad vi skulle göra när han kommer hem, men jag har någon att prata med iaf.

Tråååkigt!


Translate Formers!

Watch Me Do Me!

 

      
  

 


    

Latest news

Sök i bloggen

Arkivet

         

Alltid uppdaterad! Instagram
Follow on Bloglovin

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards