madelenee -I do it my way

Alla inlägg under maj 2011

Av madelene - 13 maj 2011 08:16

Låt oss se, låt oss se, låt oss se... jag har ingenting att skiva om.face the fact.

Aja.

Fan vad jag stör mig på grjer, såna onödiga grejer. Som knappt är värda att lägga energi på. Det är störigt. Jag skiter väl i hur du beter dig, du är ingen i min omgivning. mer än att ja, du kanske bor i samma sketna kommun som jag - jag ser dig ibland. Och då stör jag mig.


Kan störa mig på att någon är falsk, trots att personen inte ens är falsk mot mig. Jag äcklas bara av falska beteenden helt enkelt, falskhet överhuvudtaget. I cant stand it!

jag förstår inte meningen med att ljuga, jag gör verkligen inte det. Okej, vi alla har dragit till med en vit lögn -  den som inte skadar, inte spelar någon som helst roll-över på ett fucking klick.

Något som retar mig riktigt mycket, förutom när någon är falsk mot mig, är människor som leker något annat än vad dom egentligen är. Personer som är så pass falska att dom inte ens kan vara sig själva, utan måste överdriva och synas hela tiden,leka allanballan eller bitchen som inte bryr sig men som egentligen är rädd för allt. i dont get it ? Vad är det med människor som gör sig till för att passa in ?  dom försöker ju ändå vara annorlunda och unika. Dom snurrar till det för sig själva. keep in it fucking real bitches!


Jag menar ingen speciell i det här inlägget (så alexandra, ta inte åt dig :P)

Jag bara berättar vad det vääärsta jag vet är ^^


Några andra som ljuger, det är regeringen, eller politiker överhuvudtaget. Dom har jag tappat all respekt för. jag lever efter mina egna regler.

lyssna noga! bättre text finns knappt!


Av madelene - 7 maj 2011 11:52

 Missade antagligen ÅRETS fest igår. Det var tråkigt som fan. Men sommaren är lång,eftersom den började i april, så det kommer fler tillfällen. Midsommar statsar jag stenhårt på, och hoppas på att vännerna i Melbbystrand är på som fan! Det var skitlängesen vi såg,och jag kan tänka mig att det även var längesen alla dom var samlade. Så på midsommar laddar vi upp för en riktig fest. Hoppas inte folk jobbar bara...

Sen har jag lovat mig själv att dra upp till göteborg i sommar och hänga med dom där. Måste träffa min kompis lilla flicka, det är dåligt att jag inte gjort det än. men det är aldrig försent :)


    

(Adelene och jag, för längesen  )


Aja. Anledningen att jag missade festen i göteborg igår var för att jag tog på mig 16 timmars arbete idag. Jag tänkte inte mig för och råkade dubbelboka. Så börjar klockan 14-20.30 sen börjar jag jobba på mitt andra jobb 21.00-7.00 Gött med pengar, men oj så jobbigt. Eller jag fixar det här, det är lugnt så - gött med pengar :D

Men det är fint väder och det hade varit så mycket skönare att bara få ligga på min balkong och sola. men ack nej. Det blir inget med det denna helgen. För imorgon när jag varknar så åker jag dirr till dinnys mormor och morfar och firar älsklingens födelsedag. Sen kan jag dock njuta lite :) Dinnys morförädrar har ett så otroligt mysigt ställe ute vid en sjö. Det är fridfult och lugnt, mitt ute i naturen. Dock blir det lite arbete oxå, då vi ska hjälpa dom att måla om huset.

jag är höjdrädd som fan så jag kommer väl mest stå på marken, i bikini :) strävar efter hawaii brännan ;)

Kommer befinna mig ute hos dom några dagar. Skönt det är att komma härifrån, fast jag egentligen hade behövt vara hemma. Men det får jag ta senare, det är inget brådskande egentligen. + där ute får jag två fluger i en smäll - bränna + lugnet. Tror inte det går att vara stressad där ute :)


Aa, så är livet för mig denna helgen. Det är fullt upp flera veckor fram nu. lillebror konfirmeras, kusin fyller 18, jobb, jag fyller år, fest.

Sen går jag på mitt sommarschema. Som jag har längtat! Fasta tider,rutiner! Man börjar nog bli vuxen om man börjar älska det,eller mogen kanske - whatever.


Rätt roliga samtalsämnen vissa kan ha. Sanningen kommer sakta men säkert fram. Det var aldrig jag som var the bad girl i det hela. Jag har aldrig varit en bad girl! Jag är trevlig och duktig som fan!

Jag är aldrig elak för att jag kan (eller jo kanske), men oftast uppfattas jag elak och dum för att sanningen svider!


    

Får väl ta och fixa mig,käka och lite sånt. Sen kommer farbror och hämtar mig :)

Peace!

Av madelene - 5 maj 2011 16:50

jag fyller snart år dååvaa   

Eftersom min far, som nog flitigast läser min blogg, har frågat vad jag önskar mig så tänkte jag skriva en liten lista här på vad jag vill ha när jag fyller år :)


  • Dvd boxar -skilda världar, astrid lindgrens box, tre kronor, 5 Myror är fler än 4 Elefanter, Bert hela tv serien.

  • Vhs spelare

  • Pressentkort på klippning

  • Hud och hår prudukter

  • Smink

  • Kaffe maskin

  • pressentkort på kläder

  • Mobil ^^ nokia n8 eller iphone :D

Välj i listan kära far :)

Av madelene - 4 maj 2011 11:22

Det är omöjligt, sa Tvivlet.
Det är farligt, sa Rädslan.
Det är onödigt, sa Förnuftet.
Prova ändå, viskade Hjärtat.
Ta alltid ut Lyckan i förskott,

det värsta som kan hända är att du varit lycklig i onödan..!

♥♥♥♥


    

Av madelene - 3 maj 2011 22:26

Okej, då var det ett tag sedan jag skrev. Har helt enkelt inte haft lust.

Här ätiti mig tjock under påsken, och nu två veckor framåt. Tack spiral, tack som fan. Så det blir till att gå ut och gå, så jag kan fortsätta äta :P

påsken var för övrigt väldigt bra. Den kunde inte vara bättre. Den var så lugn och skön, mysig :)


Har gjort min "behandling" klar och är nu "förändrad". Jag kan tycka det funkar för mig, jag har märkt förändring. Jag kommer aldrig så djup i en deprisson, jag blir ledsen,arg som vanliga människor. jag fastnar inte djupt ner längre. Det är skönt som fan. Men jag märker att jag måste jobba med mig själv. Det har liksom inte skett ett mirakel och jag är total förändrad. Nej, jag har bara funnit ro, tror jag :) Jag är lika lugn inuti som jag är utåt, eller jag är lika glad innombords som jag är utåt, lika arg etc etc. Det är skönt att känna lite kontroll över sina känslor. Det var ett tag sedan.

Men som sagt, jag har fortfarande mycket kvar. Jag behöver självkänsla, ordentlig självkänsla! Tar mammas råd och lägger in ett ljud-band på mia törnbloms bok - Självkänsla nu! och lyssnar på det medans jag är ute och går. Två flugor i en smäll. Det undermedvetna måste ju ta in något som hon säger, utan att jag behöver vara så speciellt fokuserad, jag behöver inte lyssna hela tiden, för det gör mitt undermedvetna.

Så självkänslan behöver jag jobba på. Sen behöver jag avsluta ett kapitell i mitt liv, som jag varit väldigt nyfiken på i mitt undermedvetna, som nu kommit upp till ytan. Jag måste ta reda på om det var någon mening bakom det som hände. Varför hände det ? Var det en ren förväxling eller pratade personen med mitt undermedvetna. Kallade mitt undermedvetna på henne ?

Usch, nu tycker folk jag är konstig. Min familj och släkt, även vänner till mig kan tycka eller tycker nog mer att jag är jättekonstig. men det får ni tycka, jag vet att ni älskar mig ^^ and i love you toooo   


aja, självkänsla, nu! ;P


 


Peace

Translate Formers!

Watch Me Do Me!

 

      
  

 


    

Latest news

Sök i bloggen

Arkivet

         

Alltid uppdaterad! Instagram
Follow on Bloglovin

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards