madelenee -I do it my way

Alla inlägg under oktober 2011

Av madelene - 27 oktober 2011 01:51

Jaha då. Då var amsterdams resan gjord. Den var nice som fan, Amsterdam är bäst! Så jävla fint och skön omgivning :)

Det stora misstaget vi gjorde va att ta med min pojkväns kompisar, dom var skittråkiga. Ville supa hela tiden, vilket vi absolut inte hade något emot -men dom ville sitta ute och göra det ?!

Vi va i AMSTERDAM! Och dom ville sitta ute, när det dessutom var svinkallt! Jävla luffare.

Vi ville ifrån Bjärnum och kommunen den ligger i, men vi tog nästan med oss hela byn i en människa. Skittråkig människa. Som bara gnällde! Han ville bara hitta en parkbänk som han kunde sitta och småprata med den andra vi hade med oss, små-prata och små-fintra åt sig själva och deras vilda fantasi. Kul,för ett sällskap på 4! Dum huvud!

Och sen tyckte han vi var tråkiga som drog ner hela stämningen ?! Skjut honom!


Varför vi inte bara gick ifrån dom ? - Han bjärnums nollan är osäker som resten av skiten här (osäker och/eller heelt övertygad om att man är den enda i världen och fullständigt säker på att man är roligast och bäst), men iaf-osäkerheten gjorde att han inte ville vara själv i stooooooora amsterdam. Han var rädd helt enkelt,utanför gränserna. Så samtidigt som han tyckte att vi var tråkiga så förlitade han sig helt på oss att vi hittade rätt till honom. Så han ville inte lämna oss och vi var för snälla för att säga till på skarpen.

Det gjorde vi inte förrän på söndagen, då vi tog oss 5 timmar för oss själva och hade den bästa tiden under hela helgen. Det var liksom så som vi hade tänk oss det. Gick på shopping gatorna,åt i dom olika "stånden", var inom några coffee shops.Det var alltså riktigt mysigt. och jättefint väder, så man kunde sitta ute på uteserveringarna. (något puckot inte ville, då han var för SNÅL för att beta för sig och snylatde, på ett snyggt sätt,till sig allt!)

Och ja, jag hatar min pojkväns kompis! Han sabbade en resa, eller han sabbade inte den. Vi fick ut det vi ville av resan, men den kunde varit bra HELA helgen och inte bara i typ 24 timmar, som vi lyckades smita iväg.

Hoteller var förresten soft! Ritkigt soft. Så där får det bli nästa gång vi ska till Amsterdam :)

(fast frågar ni pojkvännes kompis, så var det äckligt. rummen var inte rena. Jag förstår dock inte vad han jämför med)


Aa,så att så var min Amsterdams resa.Vi satt mest ute och frös!

Men det var ändå bra :) jag är jättenöjd,trots allt :)


Gick direkt på en jobb vecka när jag kom hem 00.30 i söndags. Började 8.00 i måndags och jobbar hela veckan.

Känner att jag kommer var rätt trött efter denna veckan.

Har 2 fester inplanerade i helgen oxå - jag som aldrig festar.....Födelsedagsfest hos min pojkväns tjejkompis på fredag och sen klassfest på lördag. Sen är det jobb nästa vecka igen... Bra men jobbigt. Jag får bara ta det lugnt, tänka på mig själv och inte tappa fokus på mig :) ^^


Nu blev det mycket, men det är för att jag inte varit inne på länge. Och jag ville ju gärna berätta om Amsterdam :)


Aa och förresten, vår resväska har dom slarvat bort! Skitstörigt! Vi fick inte tillbaka den i köpenhamn och dom har ingen aning om var den är. Hon i Amstredam glömde antagligen sätta biljett på vår resväska. Jag hoppas verkligen vi får tillbaka den! Har allt där! Skitstörigt att behöva köpa nytt, ritkigt stötigt! Så jag hoppas den är tillbaka innan fredag!


Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jobba imorgon ikväll.

Hoppas det är bra med er...

Av madelene - 19 oktober 2011 13:40



 

The greatest form of control is when you think you’re free
when you’re being fundamentally manipulated and dictated to.
One form of dictatorship is being in a prison cell
and you can see the bars and touch it.
The other one is sitting in a prison cell but you can’t see the bars
but you think you’re free

Av madelene - 13 oktober 2011 16:15


Please pray for me....

 

Av madelene - 12 oktober 2011 15:52

Är hemma hos min mamma och skriver ut BILJETTERNA ! :D Nu är det typ 8 dagar kvar :D Har inte riktigt fattat det, men nu när biljetterna ligger i handen så känner man det lite iaf.

Amsterdam here I am, me and my maaaaan :D :D ja, och hans kompisar då. Men OJ vad roligt vi kommer ha!

Faktiskt jag som bjöd med hans vänner, för att jag är en snäll flickvän ^^


Var ju 2 år sedan jag var där sist. Underbar stad, i love it!

Ska bli kul att åka dit igen, känner ju folk och sånt ;) :P hahah 1 person :P


Läängtar, fast allt känns som om det kommer fucka sig. Något kommer bli fel... Vet inte varför jag har den känslan. Kanske för att det är 4stycken virrpannor som ska ut på det här. Hittar vi rätt? Vet vi var vi är ? Hittar vi tillbaka ? Har vi växlat pengarna ? Tar pengarna slut ? - Precis allt kan hända!


hahah men KUL kommer vi ha! :D


     


      

Av madelene - 12 oktober 2011 15:41

Om någon har lust, så kan man alltid skicka lite tips på musik till mig.

Hiphop och Rnb är min grej, men gillar nästan all sorts musik :)



Av madelene - 11 oktober 2011 20:30

  Min nya mössa :D     Håller med lillebror, det ser fånigt ut att puta med läpparna. Jag har tilloch med börjat lägga märke till hur fult det är när andra gör det... Not sexi girls!


  Så därför lägger vi upp en där jag leeer ^^


  Såhär ser det ut om man blåser ut med läpparna ??



  Och här kan jag faktistk inte hjälpa att jag "putar" med läpparna. Jag ser ut så imellan åt, jag är inte alls förberedd, tryckte av alldeles för tidigt....


Fick ni hur håret blev oxå :) knappt fixat det, pallade inte. Mitt hår är kaos och jag är inte bruden som står 2 timmar framför speglen :)

Av madelene - 11 oktober 2011 00:37

Min mössa som jag beställt från Hm kom idag :)

Skitglad!


 



Tar foto med den på imorgon oxå :)

godnatt...

Av madelene - 11 oktober 2011 00:21

Har glömt att berätta att min lilla "lillasyster" var här för någon dag sedan. umgicks med henne inne i stan en hel dag. Hon köpte tröja till mig,skitmysig! Dock blev det så att vi köpte lika dan. men det spelar inte så stor roll, vi hänger inte så ofta,så. Skitnice var den iaf :) Jätteglad.

Sen köpte hon hårfärg till mig så jag kunde färga mitt förfärliga hår! Katastrof färg om man frågar mig. Trivdes inte alls.

Blev kanske lite för mörkt nu, men men, så får det va :) trivs bättre i det här. Tur jag är lite solbränd oxå så jag inte ser ut som ett lik i det mörk mörk bruna håret :)

Babygirl var grym på att färga det. Det märks verkligen att jag helt tappat förtroendet för den tjejen. Jag litade inte ens på att hon kunde färga mitt hår. Men det blev skitbra och hon gjorde det skitfort! som hos frisören fan :P

Så jag blev nöjd,som sagt :)


Och det var dessutom rätt skönt att ha lilla tjejen här. Att få spendera tid med henne :)  jag gillade det, trots att hon är som hon "är".... Ah.


Ska lägga upp lite bilder om det går.

Får lägga upp bilder på nya haircuten en annan dag,för jag har inget nytt och jag är verkligen inte upplagd för ett foto just nu.

Har inte sovit något inatt, vet inte varför. Brydde inte mig så mycket,tiden gick fort konstigt nog. Låg i sängen hela tiden men bestämde mig vid 06.30 att skita i att försöka sova. Så gick upp, blev trött och uttråkad vid 11.30 och somnade i 2 timmar. Det är allt, men känner mig dock inte så trött just nu konstigt nog. Men ska snart gå och lägga mig.


Så bilderna kommer kanske upp imrogon istället då :P


Translate Formers!

Watch Me Do Me!

 

      
  

 


    

Latest news

Sök i bloggen

Arkivet

         

Alltid uppdaterad! Instagram
Follow on Bloglovin

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards