madelenee -I do it my way

Direktlänk till inlägg 27 april 2012

The biggest mistake I have made in my life is letting people stay in my life far longer than they deserve

Av madelene - 27 april 2012 00:30

Man ska inte lyssna på vad andra säger i den här hålan-alla ljuger för att skydda sig själva och ibland bara för att få någonting att hända. Vissa är för dumma för att förstå och lever med i hela lögnen.

Någon har viskat i mitt öra, något som egetnligen inte spelar någon roll men som jag ändå vill ha förklarat (it is the thing with me, have to explain everything)

Iaf, låt oss säga att detta är sant och att denna patetiska lilla nolla fortfarande lägger ner energi trots att hon satte sig i sin egen situation!


Hating me will not make you a better person...


Det roliga är att personen hittade på,eller whatever, en historia om mig - fantiserade ihop väärsta. Satte sig själv och en annan "nära vän" till mig emot mig! Fick min "nära vän" att misstro mig, fast jag den som fått henne att tro på sig själv.


Jag förstår inte, varför inte bara kasta mig ? Varför måste hon leka och spela ut mig som i ett fucking spel...

Tror hon att det skadar MIG att hon fantiserar ihop skit historier, jag kan bara sortera ut puckona som tror på henne och dömer mig utifrån hennes bullshit. Alla dom förlorar ändå i slut änden.


Det värsta är ändå att folk lyssnar på denna lilla patetiska männsika, trots då att ALLA vet vad tjejen går för. Jag bryr mig inte så, folk får lyssna och tro vad dom vill - men vafan.. skärp er! kolla på tjejen!


Sen är det ju en annan sak som jag har insett nu. Hon har ju fått mig att se ut som hennes bästa vän.... ? Hennes bästa vän?!?!

Tjejen är 8år yngre än mig,och det är liksom inte den coola ålderskillnaden som typ att 25åring och en 31åring hänger med varandra. Hon var fjortis när jag började bli vuxen.. hur fan ska jag kunna se henne som min bästa vän ?! varför skulle jag ha samma intresse som en 14åring när jag själv var 20 ?!


Jag hade bott med tjejen i 4 år, varit där som en i hennes familj, inte någon bästa vän. Vad hon än skrytit med så absolut inte!

Hon fick va med mig ibland, när hon antagligen ljög (som jag lärt mig att hon gör allt som oftast), om att hon inte hade någonstans att ta vägen.

Klaaart kunde hon alltid komma till mig, jag hade bott under hennes familjs tak,klart jag gav henne tak över huvudet om hon behövde,klart jag inte lämnade henne själv. Men fuck no, inte var hon en VÄN till mig.

Vänner läxar jag inte upp! Henne hynsade jag med som fan om hon inte spelade efter mina regler-där fanns måsten och regler under mitt tak.  Vilken VÄN gör så ? jag har aldrig varit vän till henne!


Hon var som familj, jag ställde upp som en syster för henne. Fanns alltid där! men hon tänker bara på sig själv, har alltid gjort. Hon går över lik för att få sin vilja fram, hon skiter i.

Hon ljög för alla för att få göra som hon ville, tyvärr skyddade jag henne då. manipulativa lilla h*ra


Jag har tröttnat på det där. Jag skiter i helst seriöst-      

Jag gjorde allt och hon spottar på mig - så jag håller mig på avstånd -she is a maniac, from the hell!


Låt hon prata om mig, om hon nu gör det. Hon kan ju försöka påverka mitt liv igen, hon är helt osynlig - nästan död.

Hon är inte mycket att bry sig om, och alla i hennes liv är patetiska, tyvärr.

Alla vet vad hon går för, men slickar fortfarande hennes smutsiga rumpa :S


Störde mig, jag menar jag får höra något NU.

Jag hoppas verkligen inte det är sant,

för det var i december jag bad henne dra åt helvete och sudda ut mig ur hennes liv fullständigt! never existed

Hon är "farlig" och jag vill inte ha med henne att göra, inte ha med någon som har med henne att göra.



 



  

 
 
Hippieflickan

Hippieflickan

27 april 2012 11:06

Så himla trist med sådana människor! Jag hade en kompis som påminner lite grann om den här tjejen du berättar om, vi var dock jämngamla och gick i samma klass. Höll ihop hur mycket som helst egentligen ända fram till studenten, men på vägen utnyttjade hon mig, manipulerade mig, spred rykten om mig, snackade skit om mig, m.m (men lyckades alltid måla ut sig själv som ett offer och skylla på alla andra) m.m Det värsta var att trots att hon var så taskig gjorde jag allt för att behålla henne i mitt liv, för jag fick för mig att jag tyckte om henne. Jag skyddade henne i allt och försvarade henne även när det var mig hon var taskig emot. Sjukt egentligen. Hon bröt upp med mig när vi gick ut gymnasiet och jag tänkte att det var lika bra. Dock försökte hon ta kontakt med mig igen något år senare efter att ha försökt att få till det med mitt ex när vi precis gjort slut. Vääääldigt snäll tjej med andra ord och nu i efterhand kan jag känna mig så korkad som höll ihop med henne under så lång tid och försvarade henne i allt. Stå på dig. :) Hoppas du har en bra fredag!

http://hippieflickan.bloggplatsen.se

madelene

27 april 2012 22:09

Precis som den här personen då alltså, målar upp sig själv som rena änglen. Trots att hon har ett väldigt smutsigt liv.. Tragiskt egentligen.
Men tur att vi insett att såna människor inte är värda oss :)
Tack, desamma.
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av madelene - 22 oktober 2019 20:42

Då är vi här,med facit i handen. Det blev som jag egentligen visste om hela tiden. Det funkade inte,inte alls! Får berätta mer om det en annan dag, sitter på telefonen och skriver ikväll och då är det jobbigt att skriva långa texter. Så hur må...

Av madelene - 11 december 2018 03:59


Skulle gå in och beställa lite kläder tänkte jag, eftersom jag ändå inte kan sova på nätterna-trots att jag vaknar tidigt om dagarna... Aja iaf,behövde lite nya tröjor och linne. Går in och börjar bläddra. Och vad i hela helvete är det vi ALLA (ty...

Av madelene - 9 november 2018 04:52

Nu får det ju vara slut på den här skiten jag och min sons pappa håller på med. Återigen försökte vi fixa allt vi lagt på hög, alla problem, alla bråk. Det gick bra i 6 dagar, som det ungefär brukar innan han och hans andra son kommer hem och beha...

Av madelene - 29 oktober 2018 22:39

Min mormor har blivit sjuk, eller hon har varit det ett tag nu. Hon har drabbats av Alzheimers. Vilket innebär att hon glömmer saker och personer, ja allt glömmer hon. Hon går tillbaka till ett ungt stadie i sitt liv och förstår inte alls verklighete...

Av madelene - 29 oktober 2018 01:08

Men ja, så är det. Det var längesen jag kände lugnet och tiden till att skriva ner mina tankar och händelser. Men nu känner jag att jag måste skriva av mig lite. Jag har så mycket ilska inom mig så jag knappt vet var jag ska ta vägen. Räcker något...

Translate Formers!

Watch Me Do Me!

 

      
  

 


    

Latest news

Sök i bloggen

Arkivet

         

Alltid uppdaterad! Instagram
Follow on Bloglovin

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards