madelenee -I do it my way

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2011

I act like a bitch so MOVE!

Av madelene - 30 augusti 2011 14:26

Vaknade på heelt fel sida idag! Arg som ett fucking bii! Det är inte bra för mig att jobba natt, det är en sak som är säker. Men vad ska man göra... pengar behöver jag ju - jag är skitdyr i drift.

Så har varit bitch mot alla som ringt mig sen jag vaknade, paaalllar inte! Idag önskar jag att jag bodde själv, så jag får vara för mig själv - jag behöver tänka,på rätt saker. Hålla koll på det viktiga i huvudet.

Sen samtidigt, så ta mig snälla härifrån! Jag hatar det här fattiga jävla stället! iam sooo bored!



Usch drömde en jäättehemsk dröm idag :( Den var snabbt över och var bara där en kort minut, men usch vad jobbigt.

jag drömde att min pappa och hans brödrar stod och pratade,jag stod lite bakom och kollade på den, och helt plötsligt säger dom bara att dom inte fått tag i farfar på några dagar och att han anagligen drunknat. (typ precis så snabb och kortfattad var drömmen)

Mitt hjärta krossades i en halv minut, jag var helt förstörd! men sen var drömmen borta igen.


Hade min farfar dött så vet jag knappt om jag hade orkat leva. Min farfar är bäst! Han är så bra och fin på alla sett och vis :)

Han har alltid varit speciell för mig, och jag har varit hans favorit. Kommer ihåg när jag var liten och han kunde leka i timmar med mig. Jag minns tiden med massa skrattattacker som jag knappt klarade av att hantera. Hahah kan fortfarande känna hur min kropp tömts på energi för att jag skrattat så mycket, armarna kändes som spaggetti och magen var stenhård av magrutor ;P

Jag sa till och med att jag skulle gifta mig med min farfar och vi skulle ha ett rosa hus med vitt stacket (som jag inte kunde uttala när jag var liten) och massor massor av djur.

Åh vad jag älskar min farfar :) Har alltid sagt att han inte får dö förrän jag själv är gammal, och som det ser ut nu så skulle det inte vara helt omöjligt. Min farfar är 66 år gammal,men beter sig som en 30 åring :P coooling och eftertracktad av the ladys ;) hahaha.

nej min farfar kommer inte dö på länge, och han kommer absolut inte drunkna! Han är gammal sjöman för i heelvede, Skulle den mannen drunkna så skulle han gjort det för läääänge läänge sen :P (med tanke på hans levnads sett då)


Så jag var inte så påverkad av drömmen när jag vaknade, just för den bara var i några sekunder men oxå för att det inte är rimligt att min farfar skulle drunkna. Han var sjöman som sagt och han älskar att fiska, han trivs bättre i vattnet än i land.

Så även om han skulle drunkna så tror jag ändå han skulle varit rätt nöjd (usch kalla korar bara av att säga så)


Ska snart ta tag lite här hemma och städa lite. Fan vad stökigt det blir snabbt. vill man ha de snyggt hemma så får man ju för fan gå och plocka hela tiden - det är ju två barn som bor här! (me and my bofriend)

Skitjobbigt, hatar att städa och hålla på, älskar dock när det är fint men hade helst bara velat knäppa med fingrarna för att få det så. Synd det inte funkar så..

så plocka undan, diska undan och renbädda! Thats my life toodääy. Sen chill läge framför tv!

hoppas att imorgon blir bättre.



 

fuckoff!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av madelene - 22 oktober 2019 20:42

Då är vi här,med facit i handen. Det blev som jag egentligen visste om hela tiden. Det funkade inte,inte alls! Får berätta mer om det en annan dag, sitter på telefonen och skriver ikväll och då är det jobbigt att skriva långa texter. Så hur må...

Av madelene - 11 december 2018 03:59


Skulle gå in och beställa lite kläder tänkte jag, eftersom jag ändå inte kan sova på nätterna-trots att jag vaknar tidigt om dagarna... Aja iaf,behövde lite nya tröjor och linne. Går in och börjar bläddra. Och vad i hela helvete är det vi ALLA (ty...

Av madelene - 9 november 2018 04:52

Nu får det ju vara slut på den här skiten jag och min sons pappa håller på med. Återigen försökte vi fixa allt vi lagt på hög, alla problem, alla bråk. Det gick bra i 6 dagar, som det ungefär brukar innan han och hans andra son kommer hem och beha...

Av madelene - 29 oktober 2018 22:39

Min mormor har blivit sjuk, eller hon har varit det ett tag nu. Hon har drabbats av Alzheimers. Vilket innebär att hon glömmer saker och personer, ja allt glömmer hon. Hon går tillbaka till ett ungt stadie i sitt liv och förstår inte alls verklighete...

Av madelene - 29 oktober 2018 01:08

Men ja, så är det. Det var längesen jag kände lugnet och tiden till att skriva ner mina tankar och händelser. Men nu känner jag att jag måste skriva av mig lite. Jag har så mycket ilska inom mig så jag knappt vet var jag ska ta vägen. Räcker något...

Translate Formers!

Watch Me Do Me!

 

      
  

 


    

Latest news

Sök i bloggen

Arkivet

         

Alltid uppdaterad! Instagram
Follow on Bloglovin

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards