madelenee -I do it my way

Direktlänk till inlägg 20 maj 2011

för innerst inne vet dom om att om har fel och du är underbar

Av madelene - 20 maj 2011 21:53

Det gör ont i mig, på ett konstigt sätt. Jag känner obehag och jag vet inte varför. jag förstår inte det. Varför kommer denna känslan ?

pga min dåliga självkänsla ? antagligen, men det vågar jag inte erkänna, det är fult och patetiskt!


Jag blir trött på mig själv när jag stör mig på grejer som jag inte har med att göra. Jag kan reta ihjäl mig, på något helt oväsentligt. Det stör mig! 'Att jag faktiskt (helt teoretiskt) bryr mig - fast jag egentligen inte gör det.

Det jag stör mig på är att något som är så korkat och patetiskt finns i världen. Jag tror jag vill att allt,precis allt, ska vara ärlig,bra, snällt och omtänksamt - jag vill att världen ska funka så och att alla som finns i världen ska fungera på det sättet.

Ah, det är snurrigt. Jag borde kunna släppa det! sluta störa mig på andra människor eller andra människors åsikter eller beteenden. eller borde man verkligen det ?

Som sagt, skitsnurrigt.

Jag är för god för att vara här- jag borde var Gud!


Jorden går under imorgon, inte konstigt kan jag tycka om det nu skulle hända.

Jag tror faktiskt ingenting, vad ska man tro liksom. Vad ska man säga ?

Om en Gud nu finns, så tror jag inte han planerade ut ett datum ett speciellt årtal som människan skulle kunna räkna ut.

Det är väl hela grejen med Gud ? Att man inte ska känna något begär,utan leva här och nu.

10. Du skall inte ha begär till din nästas hus. Du skall inte ha begär till din nästas hustru, inte heller till hans tjänare eller tjänarinna, hans oxe eller hans åsna eller något annat som tillhör din nästa.

Vet vi nu när domedagen kommer,så får vi ju begär om vad vi ska hinna innan dagen D.

Nej, det går inte ihop. Kan man stämma gubben som påstår att domedagen kommer imorgon, om det visar sig att han har fel ? Vissa kan ju ha blivit skiträdda, jag är lätt en av dom då ;)


Lite skitsnack såhär på en fredagkväll. jag ska jobba imorgon och på söndag, så jag kände bara för att vara hemma ikväll. Helt själv just nu oxå,aldrig fel fan :)


I vilket fall som helst så kommer jag till himlen om dagen D är imorgon. jag har en liten jesus i mig ^^



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av madelene - 22 oktober 2019 20:42

Då är vi här,med facit i handen. Det blev som jag egentligen visste om hela tiden. Det funkade inte,inte alls! Får berätta mer om det en annan dag, sitter på telefonen och skriver ikväll och då är det jobbigt att skriva långa texter. Så hur må...

Av madelene - 11 december 2018 03:59


Skulle gå in och beställa lite kläder tänkte jag, eftersom jag ändå inte kan sova på nätterna-trots att jag vaknar tidigt om dagarna... Aja iaf,behövde lite nya tröjor och linne. Går in och börjar bläddra. Och vad i hela helvete är det vi ALLA (ty...

Av madelene - 9 november 2018 04:52

Nu får det ju vara slut på den här skiten jag och min sons pappa håller på med. Återigen försökte vi fixa allt vi lagt på hög, alla problem, alla bråk. Det gick bra i 6 dagar, som det ungefär brukar innan han och hans andra son kommer hem och beha...

Av madelene - 29 oktober 2018 22:39

Min mormor har blivit sjuk, eller hon har varit det ett tag nu. Hon har drabbats av Alzheimers. Vilket innebär att hon glömmer saker och personer, ja allt glömmer hon. Hon går tillbaka till ett ungt stadie i sitt liv och förstår inte alls verklighete...

Av madelene - 29 oktober 2018 01:08

Men ja, så är det. Det var längesen jag kände lugnet och tiden till att skriva ner mina tankar och händelser. Men nu känner jag att jag måste skriva av mig lite. Jag har så mycket ilska inom mig så jag knappt vet var jag ska ta vägen. Räcker något...

Translate Formers!

Watch Me Do Me!

 

      
  

 


    

Latest news

Sök i bloggen

Arkivet

         

Alltid uppdaterad! Instagram
Follow on Bloglovin

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards