madelenee -I do it my way

Direktlänk till inlägg 8 april 2011

wzup the bird

Av madelene - 8 april 2011 22:48

Haha 2009 var absolut mitt år. Fan vad bra jag hade det då, inga problem alls. tjänade cashing som fan och allt flöt på. Umgicks med massa människor men framför allt med S, S the man! (med respekt för honom kan jag inte skriva namn. jag leker inte löjlig med vilje)

Vi gjorde allt man bara kunde göra. Jag älskade hans livstil, att göra så mycket som möjligt under tiden man lever. Det var alltid nya äventyr. Vi var överallt och ingenstans. Drog till Falkenberg mitt inatten för att träffa 4 vänner -mycket roliga minnen med dom också. Haha ullared övernattningen :P  Nojan i bilen i mellbystrand, hahahaha "snälla kör mig hem, jag vill hem! Flippa inte mannen, snälla ta mig hem. maaaammma" ber även sin kompis på sitt hemspråk helt gråtandes, hahaha! Glassbåtarna och hela övervångingen som skakar ;) sjuka stunder.


Eller när jag och S besöker malmö och han tror att rosengård är hela malmö :P "jaha, fett då har man sett hela malmö" haha.

När jag lurade honom att köra ner på stranden i lös sand, hahaha ooouupss :P


Var helt Ansvarslösa i trafiken mitt i natten (inga andra fordon inblandade) hahahaha. Han litade fullstädnigt på mig trots att jag inte har körtkort. jag körde ofta hans bil,överallt. Ibland bara för att övningsköra.

1200 för en påsegodis som hade tagit 5 minuter att promenera till och kostat max 50kr :P (valde att köra istället,utan bälte och vid affären vinkar polisen in oss) jävla grisar! 3 gånger om ;) hahaha.

drifning på vintern, cooooolaste


Alla chilla stunder i markaryd, mellbystrand,falkenberg, ullared, danmark, malmö, höör, kristianstad, hässleholm (utsikten),perstorp, AMSTERDAM! och massa andra ställen vi varit på.

Haft så jävla kul med den killen. Aldrig en lugn stund.


Han var verkligen en bra kille, en bra kompis. Han fanns där för mig i alla stunder, rådde mig till saker och lärde mig ett och annat. Han tog mig precis som jag var, men samtidigt räddade mig lite från mig själv. Jag var för snäll när j ag träffade honom, för snäll och naiv - så jag blev dum många gånger. Han fick mig starkare än någonsin och folk visade mig respekt för första gången. Det blir då lättare för mig att visa respekt tillbaka (och det är så jag vill ha det, respekt är viktigt)

 

Minns och saknar honom ibland, han betyder mycket för mig och kommer nog alltid göra. Jag kommer alltid minnas S :)


wzup the bird är skitroligt minne, ett av många. 

Han är  Helt i sin egen värld i flera minuter och stirrar in en ANKA, sedan säger han "wzup the bird" (med en rappar- gest med handen) och gick vidare som om ingenting hade hänt.

Jag brister ut i as garv och då inser han hur sjukt det måste sett ut, det han inte förstår är att jag även skrattar åt att han kallade ankan bird. Hahahaha, kissade nästan på mig, fick sätta mig mitt på gatan.


Nä ballt år, fett med chill. minns det som sommar dygnet runt, 365 dagar om året. Skitnice.

 

                                


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av madelene - 22 oktober 2019 20:42

Då är vi här,med facit i handen. Det blev som jag egentligen visste om hela tiden. Det funkade inte,inte alls! Får berätta mer om det en annan dag, sitter på telefonen och skriver ikväll och då är det jobbigt att skriva långa texter. Så hur må...

Av madelene - 11 december 2018 03:59


Skulle gå in och beställa lite kläder tänkte jag, eftersom jag ändå inte kan sova på nätterna-trots att jag vaknar tidigt om dagarna... Aja iaf,behövde lite nya tröjor och linne. Går in och börjar bläddra. Och vad i hela helvete är det vi ALLA (ty...

Av madelene - 9 november 2018 04:52

Nu får det ju vara slut på den här skiten jag och min sons pappa håller på med. Återigen försökte vi fixa allt vi lagt på hög, alla problem, alla bråk. Det gick bra i 6 dagar, som det ungefär brukar innan han och hans andra son kommer hem och beha...

Av madelene - 29 oktober 2018 22:39

Min mormor har blivit sjuk, eller hon har varit det ett tag nu. Hon har drabbats av Alzheimers. Vilket innebär att hon glömmer saker och personer, ja allt glömmer hon. Hon går tillbaka till ett ungt stadie i sitt liv och förstår inte alls verklighete...

Av madelene - 29 oktober 2018 01:08

Men ja, så är det. Det var längesen jag kände lugnet och tiden till att skriva ner mina tankar och händelser. Men nu känner jag att jag måste skriva av mig lite. Jag har så mycket ilska inom mig så jag knappt vet var jag ska ta vägen. Räcker något...

Translate Formers!

Watch Me Do Me!

 

      
  

 


    

Latest news

Sök i bloggen

Arkivet

         

Alltid uppdaterad! Instagram
Follow on Bloglovin

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards